Om NTS


Norwegian Trailer System – en nykommer innenfor industriell produksjon av tilhengere i Norge. 

Vi er kompromissløse på kvalitet og ytelser og har derfor både design og produksjon i egen regi.

Hengerne designes i henhold til det nye regelverket fra EU, som stiller større krav til blant annet bremsesystem og sikkerhet. I tillegg til at produktene skal imøtekomme nye sikkerhetsforskrifter, legges det vekt på brukervennlighet, bærekraftig produksjon og innovative løsninger som gir produktene lang levetid.

De første modellene ble lansert i 2020 med navnet TOR-hengeren.

Norwegian Trailer Systems er i svært god vekst og bygger nå et sterkt team innenfor produktutvikling og industriell produksjon.

I første kvartal 2021 flyttet vi inn i moderne produksjonsfasiliteter i Verdal Industripark hvor vi har gode forutsetninger for å bygge en fremtidsrettet produksjonslinje. Der vil det vært kort avstand fra vår produktutvikler til riggingen av industrielle prosesser innenfor prefabrikasjon, sammenstilling, overflatebehandling og montering. 

I første omgang vil fokus være på god logistikk og flyt. Investeringsplaner for økt automatisering ligger klare.

Felleskjøpet er forhandler av Tor-hengeren.

Norwegian Trailer Systems eies av T.N. Vangs, Duun Industrier, Ritek Holding og Svein Eggen Holding.

DUUN INDUSTRIER

Duun ble etablert i 1956. Duun og utvikler, designer og produserer alle sine produkter ved eget fabrikkanlegg i Åsen i Trøndelag. Duun gjennomfører alle konstruksjoner og produktdokumentasjon med utgangspunkt i tredimensjonale dataverktøy.

TN VANGS MEKANISKE VERKSTED

T. N. Vangs Mekaniske Verksted ble etablert i 1948. Vangs designer og produserer tilhengere og bilpåbygg til spesial- og tungtransport. Produktene til Vangs er kjent for å ha ekstremt lav egenvekt og høy fleksibilitet.

RITEK

Ritek AS er et mekanisk verksted for nyproduksjon, oppgradering, service og vedlikehold av tyngre kjøretøy, i Levanger. Ritek jobber mot det sivile marked og for Forsvarsmarkedet.

SVEIN EGGEN HOLDING

Han har over 30 års erfaring fra internasjonal offshore, olje- og gassvirksomhet. Er aktiv investor i bygg og anleggsvirksomheter i midtnorge.

Ansatte

Morten Okkenhaug Haug

Produksjonssjef
….

morten@norwegiantrailers.no
+47 412 92 802

Ståle Rennemo

Salgssjef
….

stale@norwegiantrailers.no
+47 975 83 111

Fredrik Frøseth

Arbeidende Formann
Teknisk/Deler

fredrik@norwegiantrailers.no
+47 468 87 966