Om oss


Vi er kompromissløse på kvalitet og ytelser og har derfor både design og produksjon i egen regi.

Hengerne designes i henhold til det nye regelverket fra EU, som stiller større krav til blant annet bremsesystem og sikkerhet. I tillegg til at produktene skal imøtekomme nye sikkerhetsforskrifter, legges det vekt på brukervennlighet, bærekraftig produksjon og innovative løsninger som gir produktene lang levetid.

De første modellene ble lansert i 2020 med navnet TOR-hengeren.


I første kvartal 2021 flyttet vi inn i moderne produksjonsfasiliteter i Verdal Industripark hvor vi har gode forutsetninger for å bygge en fremtidsrettet produksjonslinje. Der vil det vært kort avstand fra vår produktutvikler til riggingen av industrielle prosesser innenfor prefabrikasjon, sammenstilling, overflatebehandling og montering. 

I første omgang vil fokus være på god logistikk og flyt. Investeringsplaner for økt automatisering ligger klare.Trailer Systems eies av T.N. Vangs og Svein Eggen Holding.

TN VANGS MEKANISKE VERKSTED

T. N. Vangs Mekaniske Verksted ble etablert i 1948. Vangs designer og produserer tilhengere og bilpåbygg til spesial- og tungtransport. Produktene til Vangs er kjent for å ha ekstremt lav egenvekt og høy fleksibilitet.

SVEIN EGGEN HOLDING

Han har over 30 års erfaring fra internasjonal offshore, olje- og gassvirksomhet. Er aktiv investor i bygg og anleggsvirksomheter i midtnorge.

Ansatte

Morten Okkenhaug Haug

Daglig Leder
….

morten@trailersystems.no
+47 412 92 802

Ståle Rennemo

Salgssjef
….

stale@trailersystems.no
+47 975 83 111

Fredrik Frøseth

Produksjonssjef
Teknisk/Deler

fredrik@trailersystems.no
+47 468 87 966